luni, 1 februarie 2010

Vlad Filat: „Instituţiile statului continuă să fie boicotate”

„Instituţiile statului continuă să fie boicotate de anumite forţe. Chiar dacă depunem eforturi imense pentru a face ordine în domeniul economic, să demonopolizăm importurile de carne şi alte produse, ne este foarte greu”, a declarat premierul Vlad Filat, în cadrul unei emisiuni televizate.

În acelaşi context, Vlad Filat a menţionat că vina o poartă actualii funcţionari de stat. „Cei care au pus pe picioare schemele de import cu carne sunt foarte puternici. Plus la asta, avem o situaţie când în funcţii au rămas aceeaşi funcţionari ca în perioada…”, a spus Filat, lăsând să se înţeleagă că este vorba despre perioada guvernării comuniste.

Filat a mai spus că preţurile la carne au scăzut în ultima perioadă, dar prea puţin. „Recunosc că preţurile au scăzut, dar, din păcate, prea puţin. Şi nu e vorba că lumea trebuie să plătească prea mult pentru un kilogram de carne, ci ca salariile să fie ajustate. Aici trebuie să lucrăm mai mult”, a conchis premierul.

Un comentariu:

  1. "monopolurile carnii" trebuie desfiintate imediat....

    va astept la mine pe blog unde discutam o noua tema: Din putzul gandirii Nastasiene adunate: "Ma gandesc sa candidez", "Sunt din ce in ce mai hotarat sa candidez", "Sunt foarte hotarat sa candidez"...

    RăspundețiȘtergere

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro